úterý 14. března 2017

O mně

Jmenuji se Karolína, je mi 21 let a pocházím z malého města v Podkrkonoší. Už jako v dítěti ve mě hořel malý plamínek plný dobrodružství, odvahy a touhy procestovat svět. Prohlížení diapozitivů, na kterých můj táta lítá jako kluk v teplácích na dovolené, poslouchání moře z jugoslávských mušlí na půdě u babičky…byla jsem takový snílek.
Po předchozím roce plném milostných vzplanutí, spálenin a uhašení, po utnutí své lékařské kariéry hned po prvním semestru na škole, po ztrátě víry v samu sebe a jakékoli motivace se v čemkoli realizovat, se ve mě rozhořel oheň a dnes je z něho pořádný táborák. Celý život se mi převrátil na ruby a až při psaní tohoto příspěvku jsem si uvědomila, jak moc jsem se změnila.
Nejsem žádný profesionální spisovatel, spíš takový pisálek. Vlastně jsem nikdy v psaní slohů nijak zvlášť nevynikala. Ale fotky a příběhy z cest, které někdy trochu zveličuji, to jde celkem k sobě.  A proto jsem v prosinci 2016 založila tento blog Vlaštovka, který je o holce s malým batohem, zato s velkými sny.


2 komentáře: